Theater Sjapoo
Contact
 
Bent u op zoek naar een ludieke en verrassende presentatie voor uw collega's, vereniging, organisatie, school, ouderenbond of andere groepering, dan is wellicht een optreden van Theater Sjapoo iets voor u.
 
De voorstelling omvat een middag- of avondvullend programma.
 
U kunt ons uitnodigen op uw eigen locatie in midden Nederland. Wij zijn geheel
zelfvoorzienend en brengen alle benodigde spullen mee, waaronder ook geluidsapparatuur.
Bovendien is het niet nodig dat uw locatie over een podium beschikt. Wel hebben wij in principe een "speelruimte" van 8 x 8 m nodig en een aparte ruimte waar we ons, vóór de voorstelling en tijdens de pauze, even kunnen terugtrekken. Om ons decor en de techniek op te bouwen komen wij graag ruim van te voren naar de speel locatie om alles in gereedheid te kunnen brengen.
 
Sjapoo bestaat uit idealisten, die gaan voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. Het plezier in het spel staat voorop, zowel voor ons als voor ons publiek. Daarom vinden wij ook dat geld geen belemmering mag zijn om een voorstelling te boeken en vragen wij € 100,- voor een groep tot 80 personen en € 150,- voor grotere groepen. Hoewel onze spelers uit het hele land komen, brengen wij géén reiskosten in rekening. Is uw belangstelling gewekt, neem dan geheel 
vrijblijvend contact op om uw specifieke wensen en mogelijkheden te bespreken. Zo kan er een voorstelling op maat ontstaan, die voldoet aan ieders tevredenheid. Wij horen graag van u.
 
Contactpersoon is:
Wilhelmien Bomhof
 
Heeft u vragen, wilt u meer weten of is er interesse in een optreden, neem dan
gerust contact op met Wilhelmien via onderstaand mailadres of telefoonnummer. Zij kan u alles vertellen over de mogelijkheden die Theater Sjapoo u te bieden heeft.
 
+31(0)55-323 13 79