Gastenboek

23 berichten op 3 pagina's
Alies Ten Hove
27-09-19 09:45:45
Gisteravond genoten van een geweldige cabaretavond. Je ogen moeten zich inspannen om alle details van de hoeden te zien. Je oren worden blij van de prachtige teksten die bij de creaties horen en je mond mag de liederen die zo mooi passen in het geheel meezingen. En wat een enthousiasme! Wij zeggen een aanrader voor iedereen en wij wensen jullie nog veel succes met de vele optredens. Hartelijke groet uit Markelo
Hayo en Klaske Flipse en Boschma
12-06-19 20:23:33
We hebben zaterdagmiddag ontzettend genoten van de fantastische voorstelling. Een show met diepgang,­wijsheden,­enthousiasme,­plezier,­ uitstraling,­creativiteit en prachtige teksten.
Dank jullie voor deze prachtige voorstelling die met veel enthousiasme werd gebracht.
Wat een hoed al met je doet! Wij wensen jullie veel succes met al jullie verdere optredens SUPER !
Reini Miedema
09-06-19 09:20:54
Geraakt, ontroerd, helemaal meegenomen in het sprankelende spel!
En dat doen jullie met z'n allen zó fantastisch, je neemt het publiek mee op avontuur, op reis naar de ontdekking van jezelf.
Thera&John&Riet Hanegraaf&Geleijnse
27-05-19 15:55:49
OOK wij genoten op 24 Mei van een heerlijke ontspannen avond door
Sjapoo Theater met als titel Wat Een Hoed Met je doet. Benieuwd wat de avond zou brengen werden we verrast door het enthousiaste gezelschap die ons een inkijkje in ons zelf lieten zien door middel van Sketsjes en Liedjes waarbij ook de mensen uit de zaal betrokken waren. Hebben ook genoten van de prachtige hoeden en creaties ,.
Wat een creatieve tijd heeft dit gezelschap , Chapeau , SJAPOO !!!
Mariët Dettmer
26-05-19 19:47:13
CHAPEAU voor alle leden van Theater Sjapoo!!!!! Wat een fantastische voorstelling, wat hebben wij genoten vrijdagavond 24 mei j.l. Een cabaretavond waar nog lang over gesproken én nagedacht wordt. Dankuwel
Jeanine Schaling
25-05-19 10:36:40
Petje af voor (de hoeden van) Theater Sjapoo….een avond met een WOW-effect!
De St. Coalitie Erbij Woudenberg organiseerde in samenwerking met Senioren Belangen een gezellige cabaretavond. In een bijna uitverkochte zaal genoten bijna 130 bezoekers van de cabaretavond die werd uitgevoerd door de leden van Theater Sjapoo. De titel: “Wat een hoed….met je doet” kan niet worden vervangen door een betere. In een show van twee maal drie kwartier werden wij verrast op de diversiteit en diepgang van deze groep. De hoeden, zang, gedichten, de woordkunst: uit alles sprak het plezier dat aan de uitvoering ten grondslag ligt. De onderwerpen die uit het leven gegrepen waren gaven bij de bezoekers een gevoel van herkenning. Kortom: Chapeau voor Sjapoo!
Ed Ed Kroonsberg
25-05-19 09:13:45
Fantastische avond op 24 mei j.l. waarin op humoristische wijze het publiek een spiegel werd voorgehouden waarin we ons eigen, soms ingesleten gedrag en denken, konden herkennen.
Een hele leuke en gezellige avond waarin heel herkenbare menselijke gedragingen en denkwijzen aan bod kwamen.
Gezien de belangstelling en reacties van het publiek kunnen we terugzien op een zeer geslaagde avond.
Chapeau voor de hele groep namens Senioren Belangen in Woudenberg / Scherpenzeel / Renswoude.
Jan Holtslag
09-03-19 13:20:32
Wat hebben jullie ons een bijzonder fijne middag bezorgd. De creatieve hoeden met hun verhaal heeft een ieder in zijn of haar leven, herkenbaar en soms emotioneel, wel eens meegemaakt. Goede samenwerking ondanks de beperkte ruimte. Dank namens de ouderen van Hall.
Zijactief Groessen
26-11-18 14:48:04
Op woensdagavond 21 november hebben we met ons allen genoten van het prachtige optreden van jullie bijzonder mooi team, De hoeden , waardoor wij werden geboeid en geraakt, werd bij een ieder nog menig emotie losgemaakt . De boekjes met de mooie tekst en gedichten zijn waardevol om nog van na te genieten. Zeker voor herhaling vatbaar. Nogmaals onze dank namens alle leden van Zijactief Sjapoo ??
Ada Jansen-de Boer
09-11-18 19:26:19
Als ik blijf doen wat ik altijd heb gedaan,
dan blijft mij overkomen wat mij altijd overkomt!

Dat is de strekking van de wijsheden die we op creatieve en fantasievolle wijze via de prachtige HOEDEN aan ons voorbij zagen en hoorden komen.
Vrouwen van Nu, 103 dames, uit Dieren en omgeving hebben genoten van deze goed verzorgde voorstelling met aansprekende liedjes.
Sjapoo bereidt zich uitstekend voor en hebben plezier in hun eigen spel en kunnen.
Er is altijd wel een hoed die ons past...of juist niet meer!...
Veel succes verder met jullie optredens.
Tonen: 5  10   20