Gastenboek

13 berichten op 3 pagina's
Alice Boerman
30-03-18 19:32:03
Een fantastisch optreden op 21 maart j.l. bij Vrouwen van Nu te Vorden.
We waren blij verrast door de mooie creaties hoeden, de prachtige teksten en natuurlijk zagen wij ons af en toe door die bril die ons werd opgezet.
De avond was tot in de puntjes verzorgd en we gingen allemaal vrolijk naar huis, maar ook de serieuze ondertoon bleef ons bij.
Nogmaals hartelijk dank!
Joke Cornelissen-Spronk
28-09-17 23:43:52
Vanavond hebben wij in Angerlo genoten van de prachtige voorstelling Wat een hoed met je doet! Een avond met teksten en liedjes die ons lieten lachen, maar ons soms ook een spiegel voor hielden.
Een hele professionele theateravond!
Gerry Vrijenhoef
24-12-16 19:34:19
Op 14 december hebben wij, Vrouwen van Nu, afd. Elst Overbetuwe, ons jubileum gevierd. Met in de middag een optreden van Theater Sjapoo. En het was een geweldig optreden. Het was het hoogtepunt van deze feestelijke dag. Wat het ook prima deed, was de beamer, zodat er meegezongen kon worden. Het was een optreden met een lach, maar ook met een diepere tekst, en zelfs op het eind heel gevoelig.
SJAPO voor deze groep. Wij hebben er ontzettend van genoten.
Francien Peters
18-12-16 13:00:48
Op 14 december vierden wij ons 70 jarig jubileum van De Vrouwen van Nu, Overbetuwe. Met in de middag een optreden van Sjapoo. Een geweldig optreden mag ik wel zeggen. Een echte aanrader. Een show met een lach en een boodschap. Heeft op onzekeren een grote indruk achtergelaten. Sjako dames en heren. Hoop u nog eens te mogen zien.
Vrouwen van Nu afdeling Midden-Betuwe
29-11-16 15:48:55
Op 16 november verzorgde Theater Sjapoo een prachtige avond voor 120 vrouwen en enkele mannen in Zetten. Na een wat aarzelend begin kwam de groep goed op stoom. Er viel veel te lachen, maar er was ook steeds een diepere laag die tot nadenken aanzette. Via een beamer was het goed duidelijk wanneer er kon worden meegezongen en dat was heerlijk om te doen.
Na de pauze werd het programma wat serieuzer. We misten een vrolijke afsluiter, maar we hebben desondanks enorm genoten.
Dit is echt een aanrader!
Tonen: 5  10   20