Gastenboek

Zijactief Groessen
26-11-18 14:48:04
Op woensdagavond 21 november hebben we met ons allen genoten van het prachtige optreden van jullie bijzonder mooi team, De hoeden , waardoor wij werden geboeid en geraakt, werd bij een ieder nog menig emotie losgemaakt . De boekjes met de mooie tekst en gedichten zijn waardevol om nog van na te genieten. Zeker voor herhaling vatbaar. Nogmaals onze dank namens alle leden van Zijactief Sjapoo ??
Ada Jansen-de Boer
09-11-18 19:26:19
Als ik blijf doen wat ik altijd heb gedaan,
dan blijft mij overkomen wat mij altijd overkomt!

Dat is de strekking van de wijsheden die we op creatieve en fantasievolle wijze via de prachtige HOEDEN aan ons voorbij zagen en hoorden komen.
Vrouwen van Nu, 103 dames, uit Dieren en omgeving hebben genoten van deze goed verzorgde voorstelling met aansprekende liedjes.
Sjapoo bereidt zich uitstekend voor en hebben plezier in hun eigen spel en kunnen.
Er is altijd wel een hoed die ons past...of juist niet meer!...
Veel succes verder met jullie optredens.
Marianne
08-10-18 14:57:48
Bedankt voor jullie optreden afgelopen donderdag. Overdenkingen en voor ieder wat wils. Wat mooi om jullie samen te zien optreden. Hopelijk haalt eenieder eruit wat bij hem past. ?
Ghislaine de Brouwer
07-06-18 08:55:59
Wat een mooi cadeautje was jullie voorstelling ter ere van ons 15 -jarig jubileum! In alle opzichten chapeau voor Sjapoo!
Een voorstelling vol wijsheden waar ieder van de bezoekers zijn
eigen 'voordeel mee kan doen'! En het enthousiasme en de creativiteit
spatte er vanaf! Nogmaals dank namens Bestuur en team Stichting Brede Scholen Boxtel.
antje steenhuis
25-05-18 10:15:42
Theater Sjapoo,
Goede voorbespreking,
wat een voorbereiding op de avond zelf, teamwork
en dan het optreden !!!!!
Wat hebben wij genoten. Het zit allemaal zo goed in elkaar.
Lieve Marlies, Willemien, Adriaan, Anneke, Ans, Annie, Anne, Marian, Marianne, Gerrit, Hannie, Harry, Herman, Johan, Joleen, Lidy en Thea
heel veel dank voor jullie enthousiasme en nog heel veel speelplezier toegewenst.
Vrouwen van Nu , afdeling Ingen
Vrouwen van nu
08-05-18 23:18:36
Hallo Sjapoo

Wat hebben wij genoten van jullie optreden
Het was in één woord geweldig
Mooi verteld en gezongen

Groeten van de vrouwen van nu
Geesteren/Gelselaar
8-5-2018
Jennie van Lenthe
03-05-18 14:55:51
Wat een hoed met je doet.
De voorgesprekken waren al in 2016 maar door interne veranderingen binnen sjapoo kon het in 2017 niet doorgaan.
Ja wat nu, toch een afspraak gemaakt met Marlies klinkers voor 18 april 2018. Na wat prettig telefonisch contact met Marlies was het dan zover. Een zaal vol vrouwen, afdelingen van Passage Apeldoorn De Maten en West. Sjapoo heeft deze avond een geweldig programma neergezet waarin ze ook de vrouwen in de zaal betrokken, met gedichten opzeggen en liedjes zingen. De avond is voorbij gevlogen en ik wil graag alle spelers bedanken voor deze prachtige avond……….ga zo door!
Alice Boerman
30-03-18 19:32:03
Een fantastisch optreden op 21 maart j.l. bij Vrouwen van Nu te Vorden.
We waren blij verrast door de mooie creaties hoeden, de prachtige teksten en natuurlijk zagen wij ons af en toe door die bril die ons werd opgezet.
De avond was tot in de puntjes verzorgd en we gingen allemaal vrolijk naar huis, maar ook de serieuze ondertoon bleef ons bij.
Nogmaals hartelijk dank!
Joke Cornelissen-Spronk
28-09-17 23:43:52
Vanavond hebben wij in Angerlo genoten van de prachtige voorstelling Wat een hoed met je doet! Een avond met teksten en liedjes die ons lieten lachen, maar ons soms ook een spiegel voor hielden.
Een hele professionele theateravond!
Gerry Vrijenhoef
24-12-16 19:34:19
Op 14 december hebben wij, Vrouwen van Nu, afd. Elst Overbetuwe, ons jubileum gevierd. Met in de middag een optreden van Theater Sjapoo. En het was een geweldig optreden. Het was het hoogtepunt van deze feestelijke dag. Wat het ook prima deed, was de beamer, zodat er meegezongen kon worden. Het was een optreden met een lach, maar ook met een diepere tekst, en zelfs op het eind heel gevoelig.
SJAPO voor deze groep. Wij hebben er ontzettend van genoten.
Francien Peters
18-12-16 13:00:48
Op 14 december vierden wij ons 70 jarig jubileum van De Vrouwen van Nu, Overbetuwe. Met in de middag een optreden van Sjapoo. Een geweldig optreden mag ik wel zeggen. Een echte aanrader. Een show met een lach en een boodschap. Heeft op onzekeren een grote indruk achtergelaten. Sjako dames en heren. Hoop u nog eens te mogen zien.
Vrouwen van Nu afdeling Midden-Betuwe
29-11-16 15:48:55
Op 16 november verzorgde Theater Sjapoo een prachtige avond voor 120 vrouwen en enkele mannen in Zetten. Na een wat aarzelend begin kwam de groep goed op stoom. Er viel veel te lachen, maar er was ook steeds een diepere laag die tot nadenken aanzette. Via een beamer was het goed duidelijk wanneer er kon worden meegezongen en dat was heerlijk om te doen.
Na de pauze werd het programma wat serieuzer. We misten een vrolijke afsluiter, maar we hebben desondanks enorm genoten.
Dit is echt een aanrader!
Vrouwen van Nu Lochem
19-11-16 14:56:03
Op woensdag 12 oktober 2016 bezorgde Theater Sjapoo ons een heel gezellige avond. Met sketches, voordracht en liedjes die meegezongen konden worden, bracht deze amateurgroep een professionele, vlot gespeelde en mooi aangeklede show, enthousiast ontvangen door het publiek. We hebben genoten!
Mariëtte Leyten
04-11-16 13:52:25
Het was een bijzondere avond met veel fantasie, mooie teksten en muziek en de fraaie hoeden hier werd van genoten, vooral na de pauze. Er werd een spiegel van het leven of jouw leven voor gehouden.
Hartelijk dank en succes met jullie optredens. We hopen jullie weer een keer te ontmoeten in Mandala Apeldoorn. Ook namens de gasten dank. Hartelijke groeten, Mariëtte Leyten
Corry Even-Booij
27-09-16 09:52:17
Wat hebben wij, Vrouwen van Nu, afdeling Hattem op maandagavond 12 september 2016 genoten van het optreden van Theater Sjapoo! Deze amateurs traden als ware professionele spelers en zangers op met hoeden, vaak zeer kunstige creaties, die symbool stonden voor veel, herkenbare, onderwerpen. Onze aandacht werd meteen getrokken door de twee kakelende kippen, Villa Kakelbont, die humoristisch commentaar gaven op de verslaving aan mobieltjes en die bleef tot het einde toe aanwezig. Het laatste deel waarin de elfenkoningin een aantal leden die naast en tussen het publiek waren gaan staan een boodschap liet overbrengen, heeft menigeen ontroerd.
Een geweldig mooie voorstelling.
Tonen: 5  10   20