Gastenboek

29 berichten op 6 pagina's
vrouwenvereniging Passage Davelaar
18-10-19 15:11:27
Wat hebben we maandagavond genoten met de dames uit Kootwijk en uit Barneveld . En andere gasten Leuke liedjes lekker meezingen .
Prachtige hoeden goede teksten ernst en humor door elkaar.
Van alle dag de perikelen die je soms tegenkomt vooral het stukje over de tablet heel herkenbaar, de altijd vrolijke buurvrouw
Leuke dingen over het leven van alle dag, en dingen om over na te denken
Alies Ten Hove
27-09-19 09:45:45
Gisteravond genoten van een geweldige cabaretavond. Je ogen moeten zich inspannen om alle details van de hoeden te zien. Je oren worden blij van de prachtige teksten die bij de creaties horen en je mond mag de liederen die zo mooi passen in het geheel meezingen. En wat een enthousiasme! Wij zeggen een aanrader voor iedereen en wij wensen jullie nog veel succes met de vele optredens. Hartelijke groet uit Markelo
Hayo en Klaske Flipse en Boschma
12-06-19 20:23:33
We hebben zaterdagmiddag ontzettend genoten van de fantastische voorstelling. Een show met diepgang,­wijsheden,­enthousiasme,­plezier,­ uitstraling,­creativiteit en prachtige teksten.
Dank jullie voor deze prachtige voorstelling die met veel enthousiasme werd gebracht.
Wat een hoed al met je doet! Wij wensen jullie veel succes met al jullie verdere optredens SUPER !
Reini Miedema
09-06-19 09:20:54
Geraakt, ontroerd, helemaal meegenomen in het sprankelende spel!
En dat doen jullie met z'n allen zó fantastisch, je neemt het publiek mee op avontuur, op reis naar de ontdekking van jezelf.
Thera&John&Riet Hanegraaf&Geleijnse
27-05-19 15:55:49
OOK wij genoten op 24 Mei van een heerlijke ontspannen avond door
Sjapoo Theater met als titel Wat Een Hoed Met je doet. Benieuwd wat de avond zou brengen werden we verrast door het enthousiaste gezelschap die ons een inkijkje in ons zelf lieten zien door middel van Sketsjes en Liedjes waarbij ook de mensen uit de zaal betrokken waren. Hebben ook genoten van de prachtige hoeden en creaties ,.
Wat een creatieve tijd heeft dit gezelschap , Chapeau , SJAPOO !!!
Tonen: 5  10   20