Gastenboek

22 berichten op 5 pagina's
Hayo en Klaske Flipse en Boschma
12-06-19 20:23:33
We hebben zaterdagmiddag ontzettend genoten van de fantastische voorstelling. Een show met diepgang,­wijsheden,­enthousiasme,­plezier,­ uitstraling,­creativiteit en prachtige teksten.
Dank jullie voor deze prachtige voorstelling die met veel enthousiasme werd gebracht.
Wat een hoed al met je doet! Wij wensen jullie veel succes met al jullie verdere optredens SUPER !
Reini Miedema
09-06-19 09:20:54
Geraakt, ontroerd, helemaal meegenomen in het sprankelende spel!
En dat doen jullie met z'n allen zó fantastisch, je neemt het publiek mee op avontuur, op reis naar de ontdekking van jezelf.
Thera&John&Riet Hanegraaf&Geleijnse
27-05-19 15:55:49
OOK wij genoten op 24 Mei van een heerlijke ontspannen avond door
Sjapoo Theater met als titel Wat Een Hoed Met je doet. Benieuwd wat de avond zou brengen werden we verrast door het enthousiaste gezelschap die ons een inkijkje in ons zelf lieten zien door middel van Sketsjes en Liedjes waarbij ook de mensen uit de zaal betrokken waren. Hebben ook genoten van de prachtige hoeden en creaties ,.
Wat een creatieve tijd heeft dit gezelschap , Chapeau , SJAPOO !!!
Mariët Dettmer
26-05-19 19:47:13
CHAPEAU voor alle leden van Theater Sjapoo!!!!! Wat een fantastische voorstelling, wat hebben wij genoten vrijdagavond 24 mei j.l. Een cabaretavond waar nog lang over gesproken én nagedacht wordt. Dankuwel
Jeanine Schaling
25-05-19 10:36:40
Petje af voor (de hoeden van) Theater Sjapoo….een avond met een WOW-effect!
De St. Coalitie Erbij Woudenberg organiseerde in samenwerking met Senioren Belangen een gezellige cabaretavond. In een bijna uitverkochte zaal genoten bijna 130 bezoekers van de cabaretavond die werd uitgevoerd door de leden van Theater Sjapoo. De titel: “Wat een hoed….met je doet” kan niet worden vervangen door een betere. In een show van twee maal drie kwartier werden wij verrast op de diversiteit en diepgang van deze groep. De hoeden, zang, gedichten, de woordkunst: uit alles sprak het plezier dat aan de uitvoering ten grondslag ligt. De onderwerpen die uit het leven gegrepen waren gaven bij de bezoekers een gevoel van herkenning. Kortom: Chapeau voor Sjapoo!
Tonen: 5  10   20