Even voorstellen

Een hoed beroert de fantasie, prikkelt het voorstellingsvermogen en dat is nou precies waar wij, de spelers van het amateurgezelschap Theater Sjapoo, in onze voorstelling gebruik van maken! 

 

 Adriaan helpt bij de opbouw van de geluidsinstallatie en bewaakt de kwaliteit van het geluid


Ans speelt de Elfenkoningin, is de huppelende vrolijke buurvrouw en assisteert ook achter de schermen. 

 

Gerrit assisteert bij de decoropbouw en bedient de knoppen om de muziek op tijd te laten starten.     


Hannie laat af en toe een belletje rinkelen, geniet vanuit het publiek met ons mee en na afloop zorgt zij voor een leuke verrassing..


Harry heeft de opbouw en het testen van de geluidsinstallatie in handen en met verve vervult hij diverse rollen: van hautaine Kasteelheer tot verdrietige Vadertje Tijd. 


Dit is Herman en wat is hij veelzijdig! Hij zingt met veel plezier en speelt even makkelijk de stoere cameraman als de gedienstige ober, of zelfs een ouderwets zusje..


Johan bedient de beamer en zorgt ervoor dat het publiek kan meezingen met de juiste liedjes op bekende melodieën, die op het scherm verschijnen.


Joleen is onze regisseur, een echte vakvrouw met ervaring.  Zij zet bij Sjapoo de puntjes op de i.  Daarnaast vindt zij tijd om mee te spelen en zij verrast met haar prachtige zangstem.


Lidy kan mooi zingen, geeft het koor aanwijzingen en kan ook nog een kordate zuster zijn.   Ook zal zij u vertellen over een vorig leven als …


Marian is onze presentatrice en zij bereidt u voor op de verrassingen die u te wachten staan, maar zij schrikt zichzelf ook een hoedje.  Wat is er toch allemaal aan de hand??


En dan hebben we hier Marianne, die zo meeslepend kan zeuren dat u het nooit meer zult vergeten!  Zij zet haar typetjes met enorm veel passie en enthousiasme voor u neer. 
Dit is Thea, die haar hand er niet voor omdraait om ook een mannenrol te durven spelen.  Kijkt u maar eens hoe ontroerend zij dat doet, terwijl zij ook zowel sprankelend en enthousiast als druk en gestrest uit de hoek kan komen.


Wilhelmien bezichtigt de zalen, speelt een gezellige dialectsprekende Trees of zij neemt een duik in de tijd, dus met haar kun je alle kanten uit.


Maria is onze toneelmeester. Achter de coulissen beheert zij tafels vol hoeden en rekwisieten en wanneer alle spullen voor een scene klaar staan, vindt zij het heerlijk om  in het koor te genieten.


Tot slot komt Anne, zij heeft het draaiboek geschreven.  En zij hoopt dat u net zoveel plezier aan de voorstelling zult beleven als zij heeft ervaren in het op papier zetten van deze speelse teksten met dat extra laagje energie …